Articole

Home/Pacientii Multumesc/FOTO: Prof. Dr. Vlad Ciurea in timpul unor consulatii

FOTO: Prof. Dr. Vlad Ciurea in timpul unor consulatii

8 Responses to “FOTO: Prof. Dr. Vlad Ciurea in timpul unor consulatii”

By Moga Achim - 16 December 2008 Reply

Dumnezeu sa va binecuvinteze Domnule Doctor sunt din Cugir jud. Alba am probleme neurologicie dar numai Dunezeu ma va ajuta am 56 de ani sunt pensionat de boala avind nistagmus orizontal de copil nu ma deranjaza dar in ultimul timp apar durei de cap minore pe care le pot tolera – inca o data vazinduva la tv. cred ca mai sunt si doctori valorosi Succes in viitor.

By Anonymous - 3 January 2009 Reply

numai dumnezeu va poate rasplati ptr binele facut copiilor cu probleme neurologice .sunteti o mare valoare

By dorina - 30 August 2009 Reply

buna ziua domnu dr am o tumoara la ochiul stang si as vrea sa ma consultati dumneavoastra cum pot lua legatura cu dumneavoastra am auzit numai lucruri bune despre dumneavoastra.sunt din jud. cluj lokalitatea turda am 35 de ani si ma numesc rezes dorina.va rog asi vrea un raspuns cat de urgent va multumesc anticipat!

By dorina - 30 August 2009 Reply

buna ziua domnu dr am o tumoara la ochiul stang si as vrea sa ma consultati dumneavoastra cum pot lua legatura cu dumneavoastra am auzit numai lucruri bune despre dumneavoastra.sunt din jud. cluj lokalitatea turda am 35 de ani si ma numesc rezes dorina.va rog asi vrea un raspuns cat de urgent va multumesc anticipat! nr de telefon 0741307724

By Anonymous - 8 October 2009 Reply

Buna ziua, Domnul Doctor!
Astazi, fiul meu in varsta de 21 de ani, a efectuat un RMN, motivul fiind epilepsie. Luni voi lua diagnosticul stabilit, insa astazi mi s-a comunicat ca ar fi vorba despre displazie corticala.
Cum as putea lua legatura cu Dvs. pentru a ma indruma spre procedura cea mai corecta.
Va multumesc!

By hamude - 19 February 2011 Reply

ma numesc mohamed sunt din iordania si as dori o parere a domnului profesor vlad ciurea am facut un irm cap nativ si sa desoperit un mic chist arahnoidian temporal drept antero medial, de 2.5/1cm,fara un efect de masa semnificativ asupra cortexului cerebral adiacent .

By About Brain - 21 February 2011 Reply

Trebuie sa mergeti la o consultatie la Dl Prof Ciurea. Sunati la numarul de mai jos pentru a afla cand puteti veni.

Spitalul Bagdasar-Arseni
Sos Berceni, No 10-12
Bucuresti, S4
Romania

Tel: 021.334.30.25/26/27
Interior: 1505 or 1103

By Anonymous - 4 June 2011 Reply

Buna seara! Sunt mama unei fetite de 11 ani diagnosticata cu chist arahnoidian retrocerebelos median de 30/30/17 mm.Am citit cu atentie articolul dumneavoastra si cred ca s-ar putea sa creasca, copilul avand simptomatologie neurologica (dureri de cap si uneori greta sau ameteli).
Va rog mult de tot sa-mi spuneti ce e de facut in continuare.
Va multumesc!

Leave a Reply