Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pacientii Multumesc: Valentin Vasile Murariu

Pacientii Multumesc: Valentin Vasile Murariu

Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea, este fara nici o exagerare un brand, o marca pentru medicina romaneasca, o stea pentru Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, Medic Sef al celebrei sectii Neurochirurgie I, care este o noua maternitate pentru o serie de bolnavi care renasc aici, in urma unor afectiuni capatate in timpul vietii, dar si urma accidentelor de circulatie ori de munca.

Profesorul Ciurea si echipa sa au reusit sa treaca dincolo de limite cand extirpa tumori de pe creier, fiind in neurochirurgia romaneasca permanent campioni. Prin mainile sale au trecut sute de oameni care si-au recapatat dreptul la viata. Printre acestia, ma numar si eu, care am descoperit in plina sanatate aparenta, instalarea in timp a unui proces expansiv intracranian temporo-parietal stang cu dimensiunile 64/60/42 mm .

Am realizat faptul ca trebuie sa fiu operat cat mai curand posibil. Stiam ca Prof. Dr. Ciurea este renumitul chirurg care opereaza pe creier cu rezultate bune si foarte bune, in functie de gravitatea afectiunilor, ca activitatea o desfasoara mai mult in sala de operatii. M-am adresat acestuia. Ca urmare, Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea a intervenit chirurgical pe data de 02. 02. 2010, facand in 9 ore craniotomie pterionala stanga si ablatia microchirurgicala in totalitate a PEIC temporo-parietal stang. Rezultatul anatomo-patologic a fost de Meningiom meningotelial. Evolutia a fost foarte buna, astfel ca pe data de 01. 04. 2010 mi-am reluat activitatea de medic la spitalul la care lucrez si acum.

Multi bolnavi cu bani considera ca in Romania nu sunt medici buni si pleaca peste granita sa fie operati sau tratati cu multe zeci de mii de euro, printre care si Presedintele Romaniei, dl. Traian Basescu, care a afirmat ca medicii romani nu sunt bine pregatiti. ERONAT ! Medicii romani sunt bine si foarte bine pregatiti, dar nu sunt ajutati sa aiba ce le trebuie. Obtin rezultate remarcabile prin talentul lor de chirurgi si ajutati de medicatia cumparata de bolnavi, intrucat la dispozitie in spitale nu au ajutorul necesar pe care alte tari il au cu prisosinta: medicamentele.

In perioada internarii mele, am vazut cum zilnic Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea, de la orele 7 pana la orele 16-17 este in sectie, la patul bolnavului operat, in sala de operatii, unde zilnic opereaza sau, cand se aduc urgente, indiferent de ora. Starea postoperatorie in care sunt eu si multi altii ca mine, care pleaca dupa ce viziteaza Sectia Neurocghirurgie I si trec prin mainile celebrului neurochirurg si a echipei sale de adevarati profesionisti, este foarte buna.

Imi exprim multumirile si toata consideratia pentru Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea, care m-a redat vietii. Va doresc multa sanatate pentru a da fericire si viata multor oameni care va vor solicita la momentele de cumpana din viata lor.

Cu deosebit respect si stima,
Dr. Valentin Vasile Murariu, Medic Primar Sectie O.R.L
Spitalul Militar de Urgena “Dr. Alexandru Popescu” Focsani.

2 Responses to “Pacientii Multumesc: Valentin Vasile Murariu”

By Daniela Cucu - Ploiesti - 21 May 2010 Reply

Cand o astfel de multumire, pentru dl. prof. dr. Ciurea, vine din partea unui medic, RAMANEM MUTI DE UIMIRE. Daca dvs. ca medic, ca om care stiti ce inseamna suferinta, ii multumiti d-lui prof. dr. Ciurea, ce mai putem spune NOI, NISTE OAMENI SIMPLI, NISTE OAMENI CARE NU STIU CE INSEAMNA MEDICINA, dar care AU AVUT MARELE NOROC CA SUFERINTA LOR SA FIE AMELIORATA SAU ELIMINATA DE CATRE MAINILE SALE MIRACULOASE SI DE INTELIGENTA SA SCLIPITOARE? NU MAI PUTEM SPUNE NIMIC, DECAT: “MULTUMIM DOMNULE PROFESOR, CA EXISTATI!” LA VARSTA DE APROAPE 70 DE ANI, O VARSTA LA CARE, O PARTE DINTRE NOI, OAMENII SIMPLI, SUNT DIN PACATE UITATI, DE CATRE SEMENII NOSTRI, DANSUL POATE FI CONSIDERAT STEAUA STRALUCITOARE A NEUROCHIRURGIEI ROMANESTI, AFLATA IN DEPLINA STRALUCIRE! IATA CA SE POATE CA SI LA 70 DE ANI, SA FII UN UNICAT, PRIN INTELIGENTA SI PRIN DEVOTAMENT FATA DE PROFESIE! OARE CATI DINTRE NOI, MAI DESFASOARA O ASTFEL DE ACTIVITATE NOBILA ATAT PRIN STRALUCIRE, CAT SI PRIN PROFUNZIMEA EFORTULUI INTELECTUAL DEPUS, LA VARSTA DE APROAPE 70 DE ANI? SA IA AMINTE, CEI TINERI, DE LA ACEST “BATRAN” DE APROAPE 70 DE ANI (BATRAN PRIN INTELEPCIUNE, SI MAI PUTIN PRIN VARSTA), CARE SI ACUM, SE PERFECTIONEAZA CONTINUU, PENTRU A NE PUTEA SALVA PE NOI, NISTE MURITORI DE RAND! SANATATE, “BATRANE CIUREA”, FOST “NENEA DOCTOR CARE MI-A VINDECAT BUBA LA CAP”, ACUM APROAPE 34 DE ANI, UN TANAR FERMECATOR (atunci), UN BATRAN INTELEPT, cu parul grizonat (acum)! Cu deosebit respect – Daniela Cucu din Ploiesti

By Anonymous - 30 May 2010 Reply

CAUTATI LA BLOGUL LUI DAN SANTIMBREANU SI CITITI PARERILE MAI MULTOR PACIENTI SA VEDETI CATI AU SCAPAT SI CUM AU SCAPAT DIN MAINILE PROFESORULUI CIUREA.FUGITI CAT MAI AVETI TIMP DIN SPITALUL BAGDAZAR ARSENIE IMPLICIT DE DOMNUL DOCTOR CIUREA

Leave a Reply