Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pacientii Multumesc: Marioara Cotet

Pacientii Multumesc: Marioara Cotet

“Sansa la o noua viata!”

Totul a inceput intr-o zi de duminica, cand mama intr-un moment linistit si relaxat a simtit ca pamantul ii fuge de sub picioare, ca o durere insuportabila de cap si cu pierderi de vedere avea sa transforme in cosmar perioada imediat urmatoare. Cu eforturi mari, a sunat la salvare si dupa un control rapid i s-a pus un diagnostic ce nu avea nicio legatura cu starea ei.

A trecut o saptamana si speram sa nu fi fost decat o alarma falsa si totul

avea sa revina la normal. Nu a fost asa iar starea ei era din ce in ce mai

grava, fara sa mai poate sa-si controleze actiunile si sa mai vorbeasca clar si coerent am decis ca trebuie dusa de urgenta la Bucuresti. Primavara ne-a gasit la un spital renumit din capitala, unde a fost supusa unor investigatii si mediciii au hotarat ca este cazul de internare. Inca nu stiam nimic ce se intampla, dar asteptam cu sufletul la gura rezultatul computerului tomograf si a angiografiei.

Si a sosit, iar diagnosticul a fost anevrism de artera comunicanta anterioara. Era nevoie de interventie chirurgicala. Doctorii mi-au dat sa semnez o hartie cu riscurile operatiei, dar nu mi-au spus nimic mai mult de ceea ce implica aceasta operatie, care sunt sansele, nu au raspuns la nicio intrebare de a mea astepand sa luam noi, familia, decizia de a fi operata.

Atunci am stiu ca mai am nevoie de o parere de la un specialist pentru ca nu eram eu in masura sa decid soarta mamei mele. Singura recomandare, ca fiind cel mai bun specialist in domeniu, a fost Dl. Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea, de la Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”.

In data de 3 martie am ajuns imediat la cabinetul dansului, unde mi-a explicat cat de grava era situatia mamei si ca trebuia operata imediat.

In data de 8 Martie 2011 a avut loc interventia chirurgicala care a durat aproximativ 2 ore, mama fiind mutata apoi pe sectia de Reanimare a spitalului iar

a doua zi transferata pe sectia de Neurochirurgie 1 sub atenta supraveghere

a Dl. Profesor Alexandru Vlad Ciurea si a Dl. Dr. Felix Brehar.

Minunea s-a produs, Starea de sanatate a mamei a evoluat in sens pozitiv, reusind sa isi revina foarte repede, iar dupa 2 saptamani sa fie externata si sa plece acasa pe picioarele ei.

A urmat perioada de recuperare acasa si in acest moment starea mamei este foarte buna din toate punctele de vedere.

In fiecare zi, nu uita sa spuna ca a fost o minune, ca a avut a doua sansa

la viata si sa-i multumeasca Dl. Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea pentru

ca a i-a redat viata!

Domnule Profesor, Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea puterea de munca sa puteti sa oferiti o noua sansa la viata tuturor pacientilor dvs.

Cu respect deosebit

Fam. Marioarei Cotet

Leave a Reply