Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pacientii multumesc: Serban Aurelian Alin

Pacientii multumesc: Serban Aurelian Alin

Buna ziua!
Va relatez povestea mea, alaturi de multumirile mele fata de dumneavoastra, domnule profesor Alexandru Ciurea.
Ma numesc Serban Aurelian Alin, am ajuns la spitalul Sanador datorita unor probleme medicale foarte grave,pe care le aveam. Aceste probleme de sanatate se datoreaza unei cazaturi din copilarie la varsta de 5 ani. In urma cazaturii mi s-a format un hematon la cap,care a fost inlaturat printr-o operatie la un spital de stat. La varsta de 14 ani, la doi ani dupa operatia pentru fractura frontala stanga cu hematon epicranian, am inceput sa generez crize motorii drepte. Am urmat pana la varsta de 26 de ani, tratament antiepileptic,la recomandarea unor medici generand in continuu crize motorii pe partea dreapta.
Nici un medic de la spitalele de stat la care am fost internat, nu a reusit sa depisteze cauza crizelor, schimbandu-mi numai tratamentul din ce in ce mai scump si fara a avea efect.
Am ajuns in luna martie a anului trecut la domnul profesor doctor Ciurea Alexandru care m-a primit cu o deosebita atentie.
Dupa ce i-am relatat problemele care le-am avut, mi-a spus ca necesita o noua operatie. Operatia a durat aproximativ 3 ore pentru curatirea resturilor de oase craniene care nu au fost inlaturate la prima operatie efectuata intr-un spital de stat.
Pe perioada spitalizarii, am avut parte de o atentie deosebita din partea domnului profesor Ciurea Alexandru cat si a intregii sale echipe, carora le multumesc in mod deosebit.
Pentru domnul profesor Alexandru Ciurea am un deosebit respect si admiratie pentru tot ce a facut pentru mine. Consider ca nu sunt indeajuns cuvintele pentru a-i multumii, pentru ceea ce a facut pentru mine.
Pentru mine si familia mea el este considerat un Erou al medicinei romanesti, care ne reprezinta cu realizarile sale in toata lumea. Este un model exceptional al medicilor din tara datorita profesionalismului de care da dovada.
La un an dupa operatie ma simt bine si nu mai am nici un fel de probleme de sanatate.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung la domnul profesor Ciurea Alexandru pentru care ma voi ruga tot timpul sa ii dea sanatate si putere de munca pentru a ii ajuta si pe alti bolnavi, care au nevoie de ajutorul dumnealui.
Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce ati facut pentru mine, mi-ati schimbat viata radical in bine. Pentru mine, revenirea la o viata normala a fost o dorinta care s-a implinit cu ajutorul dumneavoastra. Aceasta schimbare in bine, conteaza foarte mult pentru mine si voi aprecia ceea ce ati facut pentru mine, fapt pentru care am sa va fiu recunoscator toata viata.
Recomand tuturor celor cu probleme medicale sa apeleze cu incredere la domnul profesor doctor Alexandu Ciurea si se vor convinge ca e o somitate in domeniul neuro-chirurgical.
Va multumesc inca o data domnule profesor doctor Alexandru Ciurea pentru ca mi-ati redat o noua viata.
Cu mult respect si recunostinta,
Serban Aurelian Alin.
Serban Aurelian Alin

Serban Aurelian Alin

Serban Aurelian Alin.

One Response to “Pacientii multumesc: Serban Aurelian Alin”

By Daniela Cucu din Ploiesti - 22 August 2015 Reply

EROU AL MEDICINII ROMANESTI!- CEA MAI POTRIVITA TITULATURA, pe care am gasit-o pana acum, pentru Dl. Prof. Dr. Ciurea. Dvs. il cunoasteti pe Dl. Prof. Dr. Ciurea, de la 5 ani. Eu il cunosc de la 2 ani si am in prezent 41 de ani. Sa mai spun ca atunci cand l-am cunoscut, avea… 36 de ani, nu cred ca mai are rost. Sa-l cinstim ca pe UN EROU, IN VIATA, pe acest OM! Sa-i acordam tot respectul si consideratia pe care le merita, mai ales ca, in curand, va implini trei sferturi de secol, de viata! Nu ne vine sa credem asta, nici noua, pacientilor Dansului, pe care i-a salvat, la un moment dat si nici Dansului. Viata sa profesionala, este un adevarat roman iar fiecare dintre noi, pacientii dansului, constituie un capitol, din acest roman. Cartea – VIATA SA PROFESIONALA este foarte groasa si nu poate fi citita in intregime, de niciunul dintre noi deoarece nu o putem cuprinde cu gandurile noastre, cu creierul nostru dar putem retine, macar un capitol- cel privitor la viata noastra, care are legatura cu acest OM! Sufletul sau, este urias, competenta sa profesionala, la fel iar noi, pacientii, ocupam o particica din acestea deoarece DANSUL LUCREAZA CU SUFLETUL, PENTRU ALTE SUFLETE- cele ale pacientilor sai!

Leave a Reply