Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pr. Ion Barbu

Pr. Ion Barbu

S-a intamplat cu vreo doua luni in urma, cand o durere de mijloc m-a tinut la pat cateva zile. Am crezut ca este la fel ca celelalte (in fiecare an, primavara si toamna, aveam ceva dureri, dar in cateva zile dispareau), dar nu a fost asa. Nu am dat prea multa importanta, dar vazand ca nu ma lasa, am inceput sa iau ceva calmante, antiinflamatoare, etc. Din cauza acestora, dureri nu mai aveam, dar piciorul drept a inceput sa amorteasca. Atunci, dupa aproape doua luni de durere si amorteala, m-am hotarat sa fac un RMN la Sanador. Rezultatul a fost interpretat de Domnul Profesor Alexandru Vlad Ciurea, care mi-a spus ca este HDL L5-S1, cu fragment discal de 6-7 mm., migrat intracanalar descendent in axila radacinii S1 de partea dreapta, pe care o comprima si trebuie urgent operat.

Mi-a explicat atat de frumos si convingator, astfel incat, eu fiind speriat si cu multa teama de ce va urma, m-a facut prin cuvintele sale frumoase, sa inteleg si sa las deoparte teama si frica si sa ma incarc cu incredere si curaj.
Multumesc lui Dumnezeu  ca l-am intalnit pe Domunul Profesor. A fost o mare onoare pentru mine sa fiu pacientul dumnealui. Ma simt foarte bine dupa operatie. Chiar imediat dupa, m-am simtit perfect. Nu am avut niciun fel de simptome postoperatorii.  La 3 zile de la interventie am plecat acasa, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, iar acum, la 3 saptamani, sunt ca nou.
Este o persoana remarcabila cu care medicina ar trebui sa se mandreasca, un om deosebit, cu suflet mare si multa experienta in domeniu. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa ii dea multa sanatate si viata indelungata, ca sa poata trata cati mai multi pacienti.
Va multumesc din suflet, inca odata, pentru tot, Domnule Profesor, caci cuvintele dumneavoastra frumoase mi-au dat curaj si incredere.Cu mult respect pacientul dumneavoastra,
Pr. Ion Barbu

Leave a Reply