Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pacientii Multumesc: Ionescu Eliza

Pacientii Multumesc: Ionescu Eliza

Ma numesc Eliza Ionescu, am 82 de ani, pensionara, fosta inginera si profesor la Liceul Sf. Sava din Bucuresti.

Am avut privilegiul de a fi operata de urgenta de Domnul Profesor Universitar Dr. Alexandru Vlad Ciurea in cadrul Spitalului Sanador pe data de 30.12.2016, la varsta de 81 de ani si noua luni, diagnosticul fiind de hematom subdural voluminos ce ocupa o treime din emisfera stanga a creierului, hematom dobandit in urma unui accident rutier in oct. 2016.
Am trecut si trec printr-o stare cumplita, caci in acel accident a decedat unicul meu copil, scumpa mea fiica, Ina.
Domnul Profesor Dr. Ciurea a avut de dus o lupta apriga cu varsta mea inaintata, cu starea mea sufleteasca si cu un diagnostic in fata caruia multi au fost sceptici.
Dupa interventia chirurgicala m-am recuperat foarte repede, redobandindu-mi memoria, echilibrul, mersul si vorbirea coerenta. Externarea a fost facuta dupa 8 zile de la operatie, starea mea generala fiind una foarte buna.

Stimate Domnule Profesor Universitar Doctor Vlad Ciurea ingaduiti-mi sa-mi exprim recunostinta pe care va voi purta-o toata viata mea, considerandu-va salvatorul meu atunci cand nimeni nu mai credea ca am o sansa la o viata normala!
Deosebita dumneavoastra competenta profesionala a fost dublata de o atitudine umana extraordinara. Respectul si blandetea cu care m-ati tratat alaturi de zambetul cald si luminos, mi-au dat curajul de a depasi situatia grea in care ma aflam si puterea de a merge mai departe pentru a-mi indeplinii indatoririle fata de memoria fiicei mele.

Cu deosebita stima si recunostinta,
Eliza Ionescu

One Response to “Pacientii Multumesc: Ionescu Eliza”

By Daniela Cucu din Ploiesti - 2 May 2017 Reply

Domnul Profesor Dr. Ciurea, este, inainte de a fi MEDIC, UN MARE OM! Pune suflet in tot ceea ce face! In spatele halatului alb, de medic, se ”ascunde” un OM, pe care putini pacienti au ocazia de a-l descoperi. Eu l-am descoperit foarte tarziu, pe OMUL CIUREA: la circa…. 40 de ani de cand l-am descoperit pe MEDICUL CIUREA CARE MI-A SALVAT VIATA.Il pastrez in sufletul meu (si in creierul meu) pe OMUL CUREA, TOATA VIATA!Il rog pe Dumnezeu sa aiba grija de Dansul, sa-l ocroteasca, la bine si la greu si SA-L MENTINA SANATOS! Daca Dansul este sanatos, vom fi si noi, pacientii sai, care NU-L VOM UITA TOATA VIATA!
SANATATE, DOMNULE PROFESOR DR. CIUREA! DOMNUL SA VA OCROTEASCA!
SUCCES IN ACTIVITATEA NOBILA PE CARE O INTREPRINDETI: cea de PURIFICARE (LA PROPRIU) A CREIERELOR!!!!

Leave a Reply