Articole

Home/Presa/Terapia prin plutire revoluţionează medicina? Tehnica prin care creierul uman îşi poate depăşi limitele!

Terapia prin plutire revoluţionează medicina? Tehnica prin care creierul uman îşi poate depăşi limitele!

Terapia prin plutire este un remediu minune al ultimilor cincizeci de ani. A fost testat chiar de cercetătorii de la NASA, dar şi de cei mai importanţi medici din lume. Prin plutire, s-a dovedit că trupul se poate vindeca de cele mai grave boli, iar creierul se poate dezvolta mai mult decât aţi crede. Haideţi să vedem în ce constă, mai exact, această terapie minune.

One Response to “Terapia prin plutire revoluţionează medicina? Tehnica prin care creierul uman îşi poate depăşi limitele!”

By Daniela Cucu din Ploiesti - 26 April 2017 Reply

Foarte concis si la obiect , acest interviu. Nimic nedemonstrat si necercetat! Toate informatiile prezentate aici, nu sunt luate din tratate ci sunt in prealabil, cercetate, inainte de a fi prezentate, o activitate de cercetare, desfasurata de-a lungul a peste 40 de ani! Mai am de facut o remarca, pentru cei care au realizat acest interviu: in prezentare, apare titulatura de DR. , urmata de cea de MEDIC NEUROCHIRURG. NU ACEASTA ESTE PREGATIREA ACESTUI MEDIC. DANSUL ESTE PROF. DR. DE NEUROCHIRURGIE- cu doctorat in neurochirurgie, obtinut in anul 1974. Toata viata sa, de pana acum, a fost dedicata cercetarii creierului uman.Si tot mai cerceteaza, desi a depasit trei sferturi de veac, de viata! Sa-i uram succes, in continuare! SANATATE, DOMNULE PROF. DR. CIUREA , “pardon”, “Nene Doctore care mi-ai vindecat buba la cap”, acum peste…. 40 de ani!

Cu GRATITUDINE,
O PACIENTA, de acum, peste… 40 de ani,
Daniela Cucu din Ploiesti

Leave a Reply