Articole

Home/Pacientii Multumesc/

Pacientii Multumesc: Seceleanu Tatiana Claudia

Pacientii Multumesc: Seceleanu Tatiana Claudia

Numele meu este Seceleanu Tatiana Claudia și în urmă cu aproximativ 7 luni am fost operată de hernie de disc cervicală (HDC) la nivelele C5-C6; C6-C7, de către Domnul Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea împreună cu echipa sa: doctor Benția Dan și doctor Husti Ionuț, la spitalul Sanador, din București.

Doresc să-mi exprim recunoștința profundă pentru acest mare om, geniu al neurochirurgiei românești, de profesionalismul de care a dat dovadă.

Operația la cele două nivele, fiind una extrem de delicată, a avut o durată de 6 ore. După aceste ore istovitoare m-am trezit extrem de bine, fără reacții adverse ale anesteziei. A doua zi m-am dat jos din pat, iar a treia zi m-au externat.

Recuperarea a fost una grea și anevoioasă, dar prin dialogul avut în permanență cu D-l profesor pe email și prin consultațiile săptămânale cu privire la siptomele avute am reușit să mă refac.

Acum sunt bine și cu această ocazie doresc să aduc mii de mulțumiri Domnului Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea pentru reușita acestei intervenții, mulțumiri echipei sale dr. Benția, dr. Husti, mulțumiri spitalului Sanador pentru condițiile deosebite și personalul calificat.

Mulțumesc domnule profesor și vă doresc tot binele din lume!

Cu deosebit respect,
Tatiana-Claudia SECELEANU

One Response to “

Pacientii Multumesc: Seceleanu Tatiana Claudia

By Daniela Cucu din Ploiesti - 30 May 2017 Reply

Operatii pe coloana, operatii pe creier si multe alte interventii neurochirurgicale! TOATE POARTA ACEEASI SEMNATURA: PROF. DR. CIUREA VLAD ALEXANDRU, in frunte cu “ECHIPA SA DE SOC”: DR. BENTIA SI DR. LUCA HOSTI!- O “ARMATA” formata si condusa de Dl. Prof. Dr. Ciurea! Acest “COMANDANT EMERIT” de ECHIPE CARE LUCREAZA PE CREIER, isi continua misiunea, TOATA VIATA! Ma uit, citesc si…. MA CRUCESC! Oare cati dintre noi ar mai putea face asa ceva, la varsta asta- peste… 3 SFERTURI DE VEAC DE VIATA? Sa luam aminte: SA INVATAM SA TRAIM SI SA GANDIM, DE LA DL. PROF. DR. CIUREA! SUNT MULTE DE INVATAT SI APLICAT, TOATA VIATA!
INCHEI ACEST COMENTARIU CU UN SIMPLU: “MULTUMESC CA TRAIESC SI GANDESC!” – mult prea simplu pentru acest OM care CONTINUA SA SALVEZE VIETI! Pana cand?- ma intreb! NU STIU!!!! Cred ca…. numai DUMNEZEU STIE! SUCCES IN CONTINUARE, DOMNULE PROF. DR. CIUREA!

Leave a Reply