Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pacientii Multumesc: Carmen Diaconeaasa

Pacientii Multumesc: Carmen Diaconeaasa

    Sunt pacienta dumneavoastra, domnule profesor, operata de meningiom in urma cu 8 luni. Ma numesc Diaconeasa Carmen, din Ploiesti si in aceasta luna de primavara (aprilie), am aniversat implinirea varstei de 51 de ani alaturi de prieteni, cu bucurie si veselie datorate in mare parte mainilor dumneavoastra de aur. Acum in prag de sarbatori Pascale va multumesc din tot sufletul ca mi-ati dat o viata noua. Va doresc sa fiti sanatos, fericit si inconjurat de oameni minunati cum prea bine meritati. Multi pacienti de-ai dumneavoastra, inclusiv eu, va suntem alaturi  cu cele mai bune ganduri pentru ca sunteti o binecuvantare in aceasta lume!

                                                                                        Doamna cu catelul

2 Responses to “Pacientii Multumesc: Carmen Diaconeaasa”

By Daniela Cucu din Ploiesti - 12 April 2018 Reply

Observ ca, in lista de multumiri, la adresa D-lui Prof. Dr. Ciurea, comentariul precedent este tot al Dvs. dar adresat cu aproape un an, in urma! Sa inteleg ca II MULTUMITI D-LUI PROF. DR. CIUREA, in fiecare an deoarece V-A SALVAT VIATA, cu un an in urma? Dar ce faceti, cu trecerea anilor? II VETI TRANSMITE MESAJE DE MULTUMIRE, IN FIECARE AN? VA SPUN EU CA DA, ASA VETI FACE! Cu trecerea anilor, veti descoperi ce MIRACOL A INFAPTUIT DL. PROF. DR. CIUREA, in cazul Dvs.! Dar ganditi-va cate miracole a infaptuit acest medic, de-a lungul anilor si inmultiti mesajele Dvs. cu numarul de pacienti salvati de Domnia Sa, pacienti care IL AU PE DL. PROF. DR. CIUREA, IN CREIERUL LOR, TOATA VIATA! DL. PROF. DR.CIUREA MERITA LAUDE, MERITA SANATATE si MERITA TOT CE E MAI BUN, PE LUME! Pe langa faptul ca ESTE UN PROFESIONIST DESAVARSIT, este UN OM APARTE, CU CREDINTA IN DUMNEZEU! NU STIU CE URARI II PUTEM ADRESA, pentru a recompensa binele venit din partea sa! Nu degeaba a fost numit de un pacient, DUMNEZEUL NEUROCHIRURGIEI ROMANESTI!

By Georgiana Nichitescu - 4 June 2018 Reply

Ma numesc Georgiana Nichitescu am 28 de ani , sunt din Constanta. In anul 1994(la varsta de 4ani) am fost operata de domnul profesor Alexandru Vlad Ciurea pentru astrocitom fibrilar , refacerea dupa operatie a fost foarte rapida . Îi multumesc domnului profesor pentru ca sunt sanatoasa !

By Dumbrava Diana - 8 July 2018 Reply

Numele meu este Dumbrava Diana, am 26 de ani.Mi-am permis sa scriu un comentariu pentru ca si eu, ca si multi altii, vreau sa ii multimesc domnului profesor Alexandru Vlad Ciurea pentru ca dumnealui impreuna cu Dumnezeu mi-a salvat viata in 2009. La varsta de 16 ani am fost diagnosticata cu hidrocefalie si astrocitom pilocitic. Am fost operata de domnul profesor Alexandru Ciurea impreuna cu echipa dumnealui de la acea vreme. Mi-a fost montata o drena care o am si acum la 26 de ani. Dumnezeu a lucrat prin mainile domnului profesor si astazi la 9 ani de la operatie drenajul este acelasi si perfect functional, in urma controalelor anuale rezultatul este mereu acelasi:nici urma de o operatie anterioara. Ma simt foarte bine, nu am nici o problema. Vreau sa ii multumesc lui Dimnezeu si domnului profesor Alexandru Vlad Ciurea ca mi-au salvat viata!

Leave a Reply