Articole

Home/Articole/

Sfat de sănătate. Diferența dintre migrene și dureri de cap! Dar mai ales, cum scăpăm de ele

 

Sfat de sănătate. Diferența dintre migrene și dureri de cap! Dar mai ales, cum scăpăm de ele

 

Prof. dr Vlad Ciurea ne explică care este diferența dintre durerea de cap obișnuită și o migrenă. 

„Toți am avut dureri de cap, toți o să avem. E un simptom foarte simplu.. ne doare capul. Dar capul reflectă organismul. Dacă ne crește tensiunea, ne doare capul, dacă avem o afecțiune renală ne doare capul. Dacă auzim o veste proastă ne doare capul. Dacă facem acele urcări și coborâri la diferite presiuni ne doare capul. Toate acestea ce reflectă? Că în interiorul capului se produc anumite modificări de presiune și atunci creierul funcționează. Dacă a crescut presiunea în creierul uman, atunci ne doare capul”.

„De aici până la gândirea că în spatele unei dureri de cap se află ceva mult mai grav înseamnă că această durere trebuie să fie permanentă, în general în aceeași parte”. 

„Migrena e un atac de durere de cap, de cefalee, apare foarte puternică și apare cu o aură prevestitoare”. 

 

 

One Response to “

Sfat de sănătate. Diferența dintre migrene și dureri de cap! Dar mai ales, cum scăpăm de ele

 

By Daniela Cucu din Ploiesti - 22 July 2019 Reply

Numele corect al Domnului Profesor Dr. care mi-a salvat viata este ALEXANDRU VLAD CIUREA (A.V.C.!!!) si nu VLAD CIUREA , asa cum a mentionat prezentatoarea! Noroc ca o mare parte din cei care vizioneaza aceste postari, IL cunosc pe acest MARE MEDIC care, la un moment dat, LE-A SCHIMBAT VIATA! Cam scurta postarea dar ca de obicei, FOARTE FOLOSITOARE, pentru NOI, ROMANII, DE RAND!
SANATATE, TUTUROR, mai ales D-lui Prof. Dr. Ciurea, care, cu pasi repezi, se apropie de 8 decenii de viata! NU POT CREDE ASA CEVA!!! L-am cunoscut cand avea… 36 de ani! DANSUL MI-A OFERIT SANSA UNICA DE A MERGE MAI DEPARTE si DE A AVEA O VIATA LIPSITA DE PROBLEME MAJORE DE SANATATE! IL IUBESC, exact ca pe MAMA care M-A NASCUT si MA INCHIN IN FATA SA! E DUMNEZEUL MEU, CARUIA II MULTUMESC CA TRAIESC SI GANDESC! IL DIVINIZEZ!! ALEASA PLECACIUNE, MAJESTATE A NEUROCHIRURGIEI NATIONALE SI MONDIALE!!!

Leave a Reply