Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pacientii Multumesc: Diana Dumbrava

Pacientii Multumesc: Diana Dumbrava

Buna ziua, numele meu est Dumbrava Diana, am fost la dumneavoastra la un control pe data de 5.07.2018 sunt operata de dumneavoastra de hidrocefalie de 9 ani, am scris pe blogul dumneavoastra de 2 ori si nu apare ca am scris. Am vrut sa va spun in caz ca este vreo defectiune. Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine! O zi buna in continuare!

2 Responses to “Pacientii Multumesc: Diana Dumbrava”

By Daniela Cucu din Ploiesti - 16 July 2018 Reply

Eu ma numesc Daniela si sun operata de hidrocefalie, de…. peste 42 de ani, de catre Dl. Prof. Dr. Ciurea. Doresc sa va urez MULTA SANATATE si SA AVETI INCREDERE IN ACEST MEDIC! ESTE UN SPECIALIST DESAVARSIT!!!Eu SUNT O MINUNE A MEDICINEI, de care Dl. Prof. Dr. Ciurea, este foarte mandru! MA SIMT ONORATA CA L-AM CUNOSCUT CANDVA si MI-A SALVAT VIATA! Aveam 1 an si 8 luni, cand m-a operat! Acum am peste…. 44 de ani si NU AM AVUT NICIO PROBLEMA DE SANATATE, PANA ACUM! MA PLEC IN FATA SA SI VESNIC II MULTUMESC CA TRAIESC SI GANDESC! ESTE UN OM EXCEPTIONAL!

By Daniela Cucu din Ploiesti - 16 July 2018 Reply

Eu ma numesc Daniela si sunt operata de hidrocefalie, de…. peste 42 de ani, de catre Dl. Prof. Dr. Ciurea. Doresc sa va urez MULTA SANATATE si SA AVETI INCREDERE IN ACEST MEDIC! ESTE UN SPECIALIST DESAVARSIT!!!Eu SUNT O MINUNE A MEDICINEI, de care Dl. Prof. Dr. Ciurea, este foarte mandru! MA SIMT ONORATA CA L-AM CUNOSCUT CANDVA si MI-A SALVAT VIATA! Aveam 1 an si 8 luni, cand m-a operat! Acum am peste…. 44 de ani si NU AM AVUT NICIO PROBLEMA DE SANATATE, PANA ACUM! MA PLEC IN FATA SA SI VESNIC II MULTUMESC CA TRAIESC SI GANDESC! ESTE UN OM EXCEPTIONAL!

Leave a Reply