Articole

Home/Pacientii Multumesc/

Pacientii Multumesc: Bogdan Costin Matei

Pacientii Multumesc: Bogdan Costin Matei

Vreau să aduc mulțumiri întregii echipe medicale Sanador și, în mod special, domnului profesor doctor Alexandru Ciurea pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă în operarea mamei mele, în vârstă de 75 de ani, diagnosticată cu meningiom de șanț olfactiv, de proporții gigantice (5,6/5,7/5,3).
Intervenția chirurgicală s-a desfășurat în data de 17 septembrie a anului curent și a durat zece ore, fiind foarte dificilă, datorită mărimii tumorii și a vârstei înaintate a mamei. Totul a decurs perfect, fără complicații.
După trei zile de terapie intensivă, din care doar una cu intubare respiratorie asistată, evoluția bună a stării mamei a permis transferarea în rezerva secției.
Aceleași motive (mărimea tumorii și vârsta înaintată a mamei) au determinat și desfășurarea lentă a recuperării, pe o perioadă mare de timp (o lună și jumătate), pe care am optat să o desfășurăm într-o altă locație.
De asemenea, vreau să remarc curățenia exemplară din spitalul Sanador, respectiv promptitudinea personalului în rezolvarea diferitelor cerințe pe care le-am avut și, în mod special, amabilitatea permanentă și devotamentul domnului profesor doctor Alexandru Ciurea în tot ceea ce a însemnat cazul mamei. Mii de mulțumiri unui om atins de har și unei echipe medicale deosebite.
Pentru noi, toată experiența a fost un succes de proporții și, fără a exagera, dovada clară că Dumnezeu ne-a făcut o minune.
Încă o dată, sincere mulțumiri și felicitări pentru munca depusă.
Cu aleasă considerație,
Bogdan Costin MATEI

Leave a Reply