Articole

Home/Articole/

Sfat de sănătate. De ce are nevoie creierul pentru a fi sănătos! În ce constă dieta creierului.

Sfat de sănătate. De ce are nevoie creierul pentru a fi sănătos! În ce constă dieta creierului.
Sfat de sănătate. De ce are nevoie creierul pentru a fi sănătos! În ce constă dieta creierului 16

Auzim des numai vorbe bune despre super-alimente sau mâncăruri care ne dau energie sau ne ajută să ne concentrăm. Prof. dr. Vlad Ciurea a dat la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” mici ponturi cu ajutărul cărora să avem numai zile liniștite și o minte mai calmă.

Există o legătură strânsă între creier și alimentație?

„Toate grăsimile trebuie îndepărtate. Creierul este fericit dacă îi dăm apă multă, dacă îi dăm oxigen cât mai curat, dacă îi dăm glucoză, dar nu zahăr. Trebuie să îi dăm creierului ciocolată neagră. Cafeaua este foarte bună pentru creier, dar nu trebuie să abuzăm. Cafeaua este bună dimineață, iar apoi după-amiază, după ora 15.00, când avem al doilea plus de activitate. Toate produsele aruncă pe piață suplimente minune, dar nu s-a dovedit, este o reclamă. Există și în plantele din România mai multe elemente, dar încă nu s-a dovedit. Ceaiul verde este foarte bun pentru creier, dovedit, dar cu măsură”, spune prof. dr. Vlad Ciurea.

Articolul a fost preluat de pe site-ul:

https://www.antena3.ro/actualitate/sanatate/sfat-de-sanatate-de-ce-are-nevoie-creierul-pentru-a-fi-sanatos-in-ce-consta-dieta-creierului-497806.html

One Response to “

Sfat de sănătate. De ce are nevoie creierul pentru a fi sănătos! În ce constă dieta creierului.

By Daniela Cucu din Ploiesti - 18 December 2018 Reply

MULTUMIM pentru sfaturile oferite, oricand bine venite, catre noi, pentru a ne mentine starea de sanatate, atat a creierului, cat si a trupului!MULTUMIM pentru TOATE ACESTE POSTARI, PE INTERNET, care poarta SEMNATURA DL. PROF. DR. ALEXANDRU VLAD CIUREA- O SOMITATE A MEDICINII ROMANESTI si MONDIALE! MULTUMIM PENTRU TOT!
Ne revedem, cu ~CREIERUL~ PROASPAT, pregatit sa inmagazineze alte informatii utile dar si POVESTI DE VIATA, in anul 2019!
LA MULTI ANI! MULTA SANATATE!

Leave a Reply