Articole

Home/Pacientii Multumesc/

Pacientii multumesc: Sandu Gabriel

Pacientii multumesc: Sandu Gabriel

Astazi 28 Octombrie 2019 am reintilnit ingerul meu salvator in persoana Domnului Profesor Doctor Vlad Ciurea.
Acum 34 de ani avind virsta de 11 ani,am suferit un cumplit accident de circulatie moment in care nu prea mi a dat nimeni multe sanse de trait , Suferind mai multe traumatisme,,cum era normal cel mai important a fost capul. Am avut marea sansa la acea vreme sa ajung la unitatea medicala unde si desfasura activitatea Domnul Doctor Vlad Ciurea care cu harul daruit de Dumnezeu a reusit minunea sa ma readuca la viata.!
Va multumesc din suflet Domnule Profesor Doctor Vlad Ciurea pentgru tot ce a ti facut pentru mine !
Dar cum toti suntem oameni, si ne mai si imbolnavim am ajuns din nou la Dumnealui cu speranta si mare incredere ca ma va ajuta din nou sa depasesc un moment greu cu acelasi professionalism de care a dat dovada in urma cu 34 de ani..
Sa aveti tot binele din lume !

One Response to “

Pacientii multumesc: Sandu Gabriel

By Daniela Cucu din Ploiesti - 25 November 2019 Reply

Si eu sunt o fosta pacienta a D-lui Prof. Dr. Ciurea. La varsta de 1 an si 8 luni, am fost operata de Hidrocefalie, fara mari sperante ca viata mea va decurge normal. Acum am peste… 45 de ani de viata si il revad pe Dl. Prof. Dr. Ciurea, rar, deoarece nu am mai avut probleme de sanatate neurologice, de atunci. Aveti incredere ca Domnul Prof. Dr. Ciurea VA VA AJUTA! Pe langa faptul ca este UN MEDIC EXCEPTIONAL, este si UN OM EXCEPTIONAL! E mare lucru, azi,ca PACIENT, sa ai pe CINEVA IN CARE SA AI INCREDERE, TOATA VIATA, ca TE VA SALVA! Iar Domnul Prof. Dr. Ciurea ARE MENIREA SA SALVEZE CREIERE! CE OM EXCEPTIONAL! SA-L IUBIM si SA-L PRETUIM, pentru ca MERITA! SANATATE!

By Naum Marioara - 4 December 2019 Reply

Bună ziua! Mă numesc Naum Marioara , am 52 de ani și am fost diagnosticată cu meningiom parietal stâng. Datorită tratamentului recomandat de domnul doctor Ciurea Vlad Alexandru mă simt foarte bine și nu găsesc cuvinte de mulțumire pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. Toată stima și tot respectul!

By Dorel Alexandrescu - 20 December 2019 Reply

1984,anul în care am ajuns de la Focșani la București și am fost operat de acest om minunat ,aveam 12 ani , să ne trăiți domnule doctor

Leave a Reply