Articole

Home/Uncategorized/Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea comunităţii academice a Universităţii de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Distincţia i-a fost conferită la propunerea conf. dr. Horia Pleș, șeful Clinicii Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timișoara.

Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea comunităţii academice a Universităţii de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Distincţia i-a fost conferită la propunerea conf. dr. Horia Pleș, șeful Clinicii Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timișoara.

https://www.viata-medicala.ro/stiri/doctor-honoris-causa-al-umf-timisoara-15420

One Response to “Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea comunităţii academice a Universităţii de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Distincţia i-a fost conferită la propunerea conf. dr. Horia Pleș, șeful Clinicii Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timișoara.”

By Daniela Cucu din Ploiesti - 20 November 2019 Reply

Citesc si…. MA CRUCESC!!! Nu-mi vine sa cred ca, dupa o viata dedicata cercetarii creierului uman, Dl. Prof. Dr. Ciurea primeste titluri de Doctor Honoris Causa, unul dupa altul!!! Dupa o viata dedicata cercetarii creierului uman, la cel mai inalt nivel, Dansul este rasplatit asa cum se cuvine! Dar oare cat timp a trebuit sa treaca, pana sa obtina toate aceste distinctii? Cate creiere a trebuit sa salveze de la pieire?? Numai Dumnealui stie! Toate aceste distinctii sunt PENTRU CREIERUL SAU GENIAL caci DACA NU AR FI AVUT UN CREIER GENIAL, DANSUL NU AR FI PUTUT REALIZA ATATEA MIRACOLE! ACEST CREIER GENIAL A AJUTAT ALTE CREIERE SA FUNCTIONEZE NORMAL! ASA CEVA, NU POATE FACE ALTCINEVA decat MARIA SA, DL. PROF. DR. CIUREA! SANATATE CREIERULUI DVS., GENIU AL NEUROCHIRURGIEI ROMANESTI, DOMNULE PROF. DR. CIUREA!

Leave a Reply